Monday, May 31, 2010

World Cup 2010 dan perempuan

Ahhhaaaiii~~~

Haa... siapa kata perempuan tak tengok bola. Teringat memori waktu diploma dulu.. Haaaiissshhh geng bilik TV tengok bola sampai hiruk-pikuk.. Paling tak lupa bila dah ramai-ramai tengok..jadi emosi bila orang lain kutuk team yang di support.. MASAYU minat gila Totti (ITALY)..hensem katanya..celah mana pon aku tak tahu.. Aku rasa AYU sorang je kot yang support ITALY. Bila ada je team lain lawan ITALY.. AYU akan berjuang sorang-sorang untuk memberi sokongan padu. Hhahahahha sampai bergaduhla jugak ..gaduh manja tak bertegur 2 jam.. Time makan tegur balik.. lawak dowh korang ni...

NUR HAZWANI.. minah ni lagi kelakar.. Asal tengok bola je mesti pakai jersi, seluar pendek dan cap sekali... dah gaya pemain simpanan di bangku simpanan je.. Kalau time malam lagilah..siap pakai stokin. Jadual perlawanan dia jelah yang tolong jaga dan inform orang lain...Tapi dia minat ENGLAND & SPAIN..<-----malas nak layan kau mate..hahahah..

So semua kenangan tu aku bawa sekarang bersama EN. A., En. A sokong SPAIN...Perasan SPAIN boleh menang.. SORRY eh.. BRAZIL akan menang tapi PEBERET TEAM FRANCE ( dulu minat sebab ada Zidane, Trezeguet dan Henry).. Tapi sekarang tinggal Henry je.. Aku support ala kadar jelah eh...hehehe boleh pulak..
beli stokin sudah... =)



For sure BRAZIL menang.. Yeahh!!!

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails