Friday, May 21, 2010

“Contest UnguPurple Crazy”

Ahaaaiiii~~

Uolls..tak baik gelak okies.. ini bukan kumpulan berzanji purple ok...no..no..no... hehehehhe =)

1. Mempunyai blog dan menjadi follower blog ini - Ya.. jadi followers sudah..

2. Gambar berbaju purple dan apa saja purple

3. Cerita disebalik gambar di atas ialah.. siapa boleh teka.. tada... itu sedara mara sebelah En. A. 'Mamak gengs'. Gambar ni di tangkap waktu hari berbahagia kami.. penat dah ku senyum.. dah nampak senyum tak ikhlas plak hahahah supporting habisla diaorang ni.. sanggup beli kain ela di GULATIS untuk nampak sedondon gitu~~. KAGUM.. sebab diaorang ni memang HANTU PURPLE...

4. Yela aku cerita pasal PURPLE ni sebab

http://nazzcoco.blogspot.com/2010/04/contest-ungupurple-crazy.html

4. Yes.. sesapa yang nak join ble join.. sgt best.. korang ada ke kumpulan berzanji macam kat atas tuh..kalau ada... join arghh tengok siapa hebat PURPLE.. hehehehehhe <---------- ayat provokasi...

5. Slogan Purple dan Ungu adalah warna misteri dan istimewa yang hanya di minati oleh orang-orang yang istimewa, seksi, syahdu, menawan dan menarik, tertarik yang memang "DA BOOM".

6. Cik Nazza sy tinggalkan lick di comment sudah..

Ketibaan yang tiba-tiba : Aqasha suka PURPLE kot hehehe , Ayah pun suka PURPLE...En. A suka hitam dan biru je..

3 comments:

fikaryna said...

GUD LUCK YA!

Nazz@Purple said...

Penyertaan diterima!Terima kasih;)

Purple yg sgt2 la meriah dlm gambo tuu=)

eiza said...

aqasha dah ada gf ke belum eh?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails