Friday, May 21, 2010

Bayar Hutang

Ahhhaaiii~~~

Tepuk tepuk... (terima kasih semua kerana menepuk tangan) =)



1. Copy award kat blog
    Pandang atas sikit... itulah dia..

2. Buat ucapan kepada pemberi award dengan penuh perasaan sekali tau
    OOohhh... (sambil pegang award cam Siti Nurhaliza) terima kasih kepada puterihannan kerana sudi   menjurikan blog sy yang xseberapa ini....tapi cutela.. =). 1st time dapat setelah aktif berblogging selamat 2 1/2...

3. Apa yang bermain di fikiran korang sekarang ni?
    X sangka puterihannan nak bagi sebab baru je kenal dia... thanx ya kawan..

4. Apa nama samaran korang
    Dalee.. or eela

5. Berikan 3 orang yang korang sayang
    Familly, En. A, dan sahabat handai..
 
6. Panggilan untuk si dia
    Papa or B (B=Bingong sebab kadang-kadang xtau nak panggil apa.. =))

7. Hadiah yang korang impikan dari seseorang yang istimewa
    Entahlah... kasih sayang dan duit yang tak berhenti-henti di salurkan koot~~ =)

8. Blog yang korang suka visit
    My E-BF ever Aqasha http://thesaliq.blogspot.com/ hahahahha reveal the secret..jgn  gelak..dia masih mengharap lagi tuh... (suka-suki jek)

9. Tag award kepada 15 orang yang korang nak tag...hahahhaha ni

Ketibaan yang tiba-tiba : sakit gigi huhuhuhuhu

6 comments:

Anonymous said...

kenape tak tag aku dow....ini tak adilllll
buat satu lg entry tag nama aku....hua hua huaaaa......

Daleela said...

siapakah ini?

eila said...

Tq dear dalie.... alright dah claim

fikaryna said...

tq2..nanti ambik..

banyak dah hutang tag kawan2 nih..huhu..

PUTERI HANNAN(FATIN) said...

siapa nak support kita bloggers.. selain geng2 bloggers jugak... :D

DALILA said...

tq laling..hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails