Monday, May 17, 2010

Afdlin Shauki makan di Restoran China...

Ahhaaaiii~~~


Erkk...wa tak tipu maa....tak percaya buleh tengok ini gambar..

Tengok gambar ni pun dah kabur sebab time ni haku a.k.a papparazi curi-curi tangkap.. Sorry bos.. patutla dia ushar aku semacam je.. Nasib tak kene himpap dengan perutnya yang ________(sila isi tempat kosong mengikut jawapan kesukaan anda).

Ye betul..Afdlin Shauki yang chumel ni makan di RESTORAN CINA MUSLIM (yang dah masuk ISLAM yek) hhehhehee tolong jangan hobin aku...

Itik ni sedap kawan.. tak tipu...aku rasa Afdlin Shauki makan Nasi Ayam..tu muka dia dah kekenyang hahhaha


Korang tengok tak apa yang di tulis tu.. Encik Chan tu dah masuk ISLAM. Pekerja dia semua mualaf.. Jangan bikin PANAAAASSSSS.. rasa tak panasnye..=P

Selama ni aku makan mee wantan di JUSCO je.. sekarang ni aku dah tahu kat mana tempat yang sedap bersama itik yang sedap...


Udang tu hasil ehsan En.A.. Itik ke ayam dah tak nampak sebab dah masuk dalam perut...=P auuummmmm


Kalau korang nak try... kedai ini berhampiran Carefour Wangsa Maju..

10 comments:

hizaki said...

wah, awk memang berbakat amik pic senyap2..

sHERa said...

uissshhh ingatkan apa la tadi... nasib chinese muslim restaurant. idak dah lama saya cilok gambar ni taruk kat blog BIKIN PANAS!!!

Daleela said...

hahahaha tapi lauk kat sana tuh panas,, uuhuhuchumelnya afdlin nih

Lala Lulu said...

wah..panas!
igtkan betol la td..

simple like A.B.C. said...

kalau kene hempap tak de la entry ni
wujud pulak entry aku dihempap
haha

DALILA MISMAN said...

hehe..ingatkan betul2 kedai cina tadi..hehe
sbb tgk meja dah tau dah ;p

nak kena ajak che bob pergi sini ar..cam best je itik panggang tu

thanks kembarku 4 sharing :)

fikaryna said...

halal la rupanya..huhu..

razif said...

agak2 kalo mkn mcm tu bpe ringgit agaknye?>...

safiyyahosman said...

hihihih..mmg suspen..ihihi


sis..thanks ei atas advise dkat blog piya tue:)..thanks..:)

Anonymous said...

wah sodapnye mee wantan tu.. apa nama kedai makan ni.. carefour wangsa maju dah tau, tapi apa nama kedainye.. nnti blehlah eden gi mencubo..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails