Thursday, May 6, 2010

Breakfast for U!!!

Ahaaaiiii~~~




Morning.... Pagi ni dah terlambat bangun. Sorry En. A.. tapi semalam dah beli-beli kat Tesco. Dengan harapan pagi ini nak buat breakfast, tapi dah terlajak subuh gajah.. hehehehe jadi En. A makan buah jela yea...and cheese cake.



Sebenarnya aku nak tunjuk pada Uolls pemotong buah yang efisen ni.. Sila la beli ye wahai isteri-isteri mithali untuk kemudahan waktu urgent macam ni... Haku beli kat IKEA dengan harga RM9.90 je. Senang gila dowh.. tekan je... =) Dengan itu dapat menyimpan tenaga untuk kegunaan lain.. hehhehehe

8 comments:

Anonymous said...

kejo ko mmg simpan tenag ajer la kan???

.:Mrs. Engineer:. said...

waaa...cm besh je...nk bli gk lh... :)

yaya+frdz+auf said...

ehhh....bagus lah menatang tu...thanks for sharing....

fikaryna said...

best2..nak p beli jugak..huhu..

izzatt said...

huhuh...leh order x nie??

Daleela said...

Anonymous : ye saya xsuka bazirkan tenaga.. Bazir duit xpe =)

Ye beli je.. jgn xbeli..Xsempat nak order dah habis koooott...

QasehD'hearty said...

bagus jgk..time malas2 nk potong buah, pakai benda alah tu ja..

Anonymous said...

mana nak beli pemotong buah ni, best la, cepat dan mudah.. beli kat mana n brp ongkosnya...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails