Friday, May 7, 2010

Pssst...Tips Malam Jumaat

Ahhaaaii~~~

Malam jumaat amat bermakna buat pasangan suami isteri... oopssss =). Xda maknanya dowh.... Malam jumaat amat ku nantikan setiap minggu sebab aku suka benar menonton cerita HANTU.. hahahahhaha (<-----sila pura2 takut).. Selepas menonton cerita hantu tu pastila dah ngantok. Aku kene punch card kat katil dah jam 10.30 p.m. Memang selalu macam ni..hehehehe =). Tapi macam kasihan je kat En. A bila dia melepak tak buat apa-apa. Tak makan apa-apa.. Aduuiisshh dengan kepenatan yang berganda  (+ ngantok sekali), ku gagah jugaklah bangun masak utk En. A. Nasib baik mood tengah baik okkey..(Aku pun lapar gak sebenarnya..hahahahha). Ala-ala mood romantis gitu aku masak dan servekan padamu.... En. A



Bukan susah sangat pon nak masakkan... Itulah kadang-kadang pelik benar dengar orang yang malas masak ni. Wahai kawan-kawanku, esok lusa jangan salahkan suamimu kalau kamu di madukan...(Kalau aku tak apala, aku xkesah dimadukan). Sebab air tangan isteri itu besar hikmahnya.... Memang nampak mudah tapi memang berkesan.. Kalau korang asyik biarkan dia minum teh tarik mamak tu.. sampai ke tua lah dia duduk melepak di Kedai Mamak tu.... Tambahan lagi kalau korang ada anak, air tangan korang tu di kenang-kenang je kalau terpaksa merantau jauh. Untuk mendapatkan lebih banyak tips berguna... korang terjah >>>>>>>>>>Tips Kelakar pon ado... =) Tak best gelak sorang-sorang..

5 comments:

nabilah_2908 said...

tul..tul...org kata kalau nk suami lekat kt rumah kena tackle perut dia dulu..hehe.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
HARI YANG CERIA

Anonymous said...

cantik ar pinggan....beli kat maner ek???

.:Mrs. Engineer:. said...

romantik nye...he3

nazz said...

wah pengantin baru rupenyer...smalat pengantin baru..hehehe...alalala sweetnyer masakkan...bagus2 syurga kan dibawah telapak kaki suami..hehe

fahrin ahmad said...

malam jumaat main masak2 ek?hehehehe


tips perkahwinan malam pertama

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails