Sunday, May 9, 2010

5 tips gila-gila untuk suami isteri

Ahhaaaiii~~~

Romantik? Rasanya kami bukan pasangan romantik macam orang lain. Haku bersyukur dapat suami gila-gila macam haku gak. Xpayah nak controooollll ayu sepanjang masa... No no no~..Aku rasa dia macam kawan-kawan je.. Tapi kekadang nak jugak rasa romantiskaaaaaaaaann.. Korang rase time bila? hahhahah Time ITU la....SEXcited.. =)

Kamu-kamu orang boleh kot~ cuba wat gila-gila juga. Supaya xada la boorring~ je hubungan tuh...

1. Main O~`som...

Hah... korang suka tak main O~som>? hahahhaahh bestla main ngan budak laki macam ni..especially ngan suami kita.. Dah tentu kene jentik-jentik tangan kalau kalah... Weiii mestila haku yang menang dowh...


2. Melukis dengan jari di belakang badan dan teka apakah perkataan tersebut..

Bab ni main time nak tidurla kan... Kalau xpakai baju lagi bestt *ngeh ngeh negh >_< *. Game ini En. a selalu main tipu dowh.. nyampah. Kalau aku dah kalah, buat-buat ngantuk dan tak nak main la... hehehhehe

3. Main lawan tangan

Korang ingat perempuan x kuat ke? Hah siapa kata? Sementara tunggu makanan kami akan main lawan tangan.. Kekadang seri juga dowh (time aku cubit peha En. A.. hahahhaha)

4. Main buih belon di mulut...

Hahhaha mungkin ada orang geli nak main buih-buih belon di mulut. Oooo~~~~Korang main kiss-kiss xgeli... hahhahaha cuba korang main buat buih belon menggunakan air liur...fuuuuhh ketagih... hehehhe lawan siapa dapat menghasilkan belon yang besar.. Selalunya xkeluar-keluar pun belon En. A ni.. Selalu air liur dia je terkuis keluar... Huh.. xmencabar langsung.. ^-^

5. Main kentut-kentut

Hahahhahaha bab ni aku paling suka sekali.. Kalau aku dah kejutkan bangun suruh solat subuh dan bangun mandi tapi tak bangun-bangun juga... Al kisahnya angin pus~pus~ sepoi2 bahasa di waktu pagi akan di keluarkan dengan seronoknya...hahahha mujarab betul.. Tapi sila berhati-hati ya kawan-kawan. Suami anda akan membalas dendam ketika kita nak bermanja-manja dengannya. Elok je kita baring di pehanya... ++TTUuuutt~~ hambek ko. Dapat angin pus~pus~ sepoi2 bahasa di malam hari...

Kalau sesiapa ada lagi yang nak buat gila-gila, sila update padaku... aku suka nak menceriakan hubungan kami.. Aku gemini cepat boring~~..




P/s Jangan lakukan sekiranya suami atau isteri anda tidak cukup sporting. Sekiranya berlaku pergaduhan kecil ayau besar. Kami tidak bertanggungjawab.. hahahahhaha

5 comments:

Muhammad Safie said...

Erk...xpe lum kawin..hahaha

miss hav0c said...

nak kawen!!!!!!!!!!!!!!

Miss Shizu said...

hahaha..cam sweet jek kalau buat..hee

rObin@ayuE said...

hehe...sempoi giler...

HOUSE OF KEKABU said...

bab main kentut tu selalu ja buat..best tuhh..hahaha.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails