Friday, April 30, 2010

.:: Pelangi Indah di Pagi Ini ::.


~Salam kasih jumaat~

Pagi ini sampai je di ofis, perut minta di isi. Malam semalam tak makan langsung. Janji dapat tengak Penunggu Gunung Raya he he he (takut tau~). Lepas on je laptop, malas nak pikir terus ajak hakunya ofismate turun tapau. On da way nak masuk pintu masuk The Gardens Hotel tu..Ofismate aku ni dah teruja-uja terkinja-kinja tengok PELANGI..(terus buat wish temu jodoh~ahaks). Aku time ni tak ada pulak nak bawa camera..(melampau nak pergi breakfast bawa camera~ ingat haku ni artis ke?). Apa yang ada je la.. haku gunakan khidmat camera 3.2 megapixel heehhehe~nokia >>>>>>>>>>>

Kaki pelangi =)


Kaki Pelangi


Make a wish

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Semoga Allah makbulkan... Biarla Rahsia =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails