Thursday, April 15, 2010

KAd, CarD or KaD or CarDs - Kad Kawen??????



Lokasi berita : Jalan Pudu: 7:50 p.m.

" Kak.. dah nak tutup ke?"

"Ermm.. nak tutup dah la.."

"Leh masuk ke kak..??" (Please dlm hati ku)

"Masuk jela..jemput2"

Fuuuuhhhh... Nasib akak ni baik...

"Kak..sy ni nak tanye pasal kad.. Tp bukan kad kawen.. Sy dah kawen...hehehehe"

"Hahhahahaah... Ko nak kad ape? Kad harijadi ke? hahahhah" Seraya tergelak lah lagi... P bukan aku nk wat lawak pon.. memangla aku ni bukan nak cari kad kawen.

"Sy nak cr kad business event invitation card la kak.. akak ade buat ke? Akak ade sample ke? Sy nk tengok bleh ke? Akak ade softcopy?" Bertalu2 aku menanya soalan.. nak cepat punya pasalla..

"Ala...bende dah lama la dik. Akak xsimpan pon. Sbb org xselalu buat business event ni.. Org selalu wat kawen jek.."

Huhuhuhuuhh  agak mengecewakan jawapan nye tuh..

"Dulu akak adela buat, jap akak tanye partner akak. Dia penah buat 'business eventnye' kad. Tgu jap eh"

Dia pon menelefon partnernye melalui online..(xtaula YM ke Hotmail ke).. Agak lama tunggu baru ade org jawab, sore pompuan...akak tu pon menjerit.. "Abang Indra ada x kat atas?"..Tetiba ade suare sayup2 kedengaran.. suara jantan.hehehe "Abang xde...abang dah balik"...."hahahahahahahaha itu die la tuh, jom ikut akak naik atas"

Hah? Atas mana pulah ni... uisshh dah la Jalan Pudu tu di kala senja merangkak tiba, agak menyeramkan dan mampu menaikkan bulu roma..seb baek bukan mlm jumaat..hehehee. Dalam beberapa tapak. Ada lorong dan tangga ke atas.. Me myself dan En.A pon terus la membontoti akak ni... Sesampai je kat atas tu, kami di perkenalkan dengan Abang Indra (punye la lawak org nye). Rerupanye itu husband akak tuh.. Both of them memang le lawak.. Dieorg buka Compny kad Kawen.. wadushsshh..

Kami berbincang mengenai Kad yang aku nak buat.. Nak buat "rebranding card"... Abang Indra bg beberapa suggestion untuk aku... and He's very nice person. Tapi aku xleh le bgtau korang ape suggestionnye nanti sama la plak Kad invitation tuh... Marah Bos aku tuh...heheheheh

Tapi ape yg aku boleh highlight kat korang yg baca entri ni.. kepada sesapa yg plan nak kawen bleh g ke kedai abang Indra ni..BAAAAAAnyyyyyyyyyyaaaaaak sgat kad2 moden yg korang xterpikir. Simple and cute. Ade kad yg die buat muka depan die ade 2 kertas yg tergantung dgn gambar pasangan dan ade penyepit...soooooo cute. Really moden. Tapi aku nye kad xleh letak gambar k... Ayah xkasi..huhuhuhu Nyesal xtempah kat Abang Indra...

Tp kata En. A " Xpe bang. Nanti sy kawen lg 1 ngan Maya Karen sy tempah kat abg eh...."

Hello En. A..ade aku kesah!!!! Meh la i tolong pinangkan.. Memang i idamkan Payung Emas.. I sokong Poligami...Baik untuk Islam, Baik untuk I..(ikhlas ni)

Ok sesapa yg berminat bolehla..

SERISIREH ENTERPRISE

1st & GF, No. 15 Jln Brunei Selatan, (Dari KL nampak Caltex sebelah kiri dan lampu isyarat turn left, turn left lagi dan terus sikit je, kedai sebelah kanan)
Off Jalan Pudu, 55100 KL

Tel : 019-2510471/03-21447879
Mohaindra Mohamad


P/S : Sorry geng terlupa nak tangkap gambar kad kawen kad kedai abang tu... :-(

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails