Thursday, April 29, 2010

Women Suffer for Beuty~~huhuhu

Kes 1:Telinga haku sakit

Semalam haku menerjah Masjid India dengan harapan dapatla sebarang 2 tudung yang santek. Harapan ku rupa2nya tidak kesampaian sepenuhnya.. half half... Tudung tu memanglah banyak tapi semua tu pernah haku lihat orang memakainya...Xkanla nak beli jugakan...nanti dah jadi Kumpulan Berzanji Masjid Jamek pulak. Haku pun meneruskan perjalananku mencari tudung yang lain coraknya..Xda jugak.. Kedai baju kurung yg selalu haku borong tu pun tutup gak... Tapi haku masih tidak puas hati sebab penat je aku pergi Masjid Jamek seorang diri, tak kanla nak bertangan kosong. Haku beli juga anak tudung kuih lapis aloya ni.. dan tudung syria hitam agar senang nak mix and match.....


Dan pagi ini, dengan perasaan perasan cantik haku siap pakai lens lagi (suggestion dr En. A) haku pun sarungkan kepala. Macam kebiasaan haku pergi ke ofis, tapi dalam 3 jam pastu haku rasa macam telingaku tersepit kena pintu lift..huhuhuhu kepet je telinga haku rasekan macam kuih telinga tamil..heheehhe =).. Aduyaiii.. anak tudung kuih lapis aloya ni ketat macam +tuttt+ sampai sakit kepala haku.. Tapi nak buat macam mana.. hadap jela kalau nak rasa cantik..

Kes 2:Kakiku melecet

Kerana sifat tidak sabar dan halobaku, haku lupa pulak petua GIGIT KASUT BARU SUPAYA TIDAK MELECET. Petua terlupa. Terimala seadanya kemelecetan ini dengan hati yang tabah...Aduuyaiii Semalam selepas je haku beli kasut kat The Gardens tu.. dan dan tu juga pakai tima balik. Pagi ini pun sarung kasut tu juga..hadapkan jela.. janji bergayo.. Sebelum orang salah anggap haku ni cleaner especially time haku sama2 rebut bas rapit dengan Indon xsedar diri ni..menci..



Apa yang penting? Pakai aja...
Apa yang penting? Tahan aja...

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails