Sunday, April 25, 2010

"Friendship Forever_Zati Contest"

Ini adalah CONTEST pertama yg aku join selepas di maklum kan dr geng sassaroots aku gakla..YAYA So lepas di pertimbangkan gambar2 yg ada..gambar ni je yg Me myself santek dan ini la kawan2 yg paling lama dan masih dihubungi..

Pada kawan2 lain..jgnla terkecil hati..cuma gambar korang ngan Me myself tuh.. nampak Me myself gemuk.. so REJECT hahhahahaha.. sila cuba lain kali...Kalo UOLLS berminat g je link tepi tu kasi support sama ini adik...(rase2nya aku tua kot...hahhaha)



Syarat2nya :-


1. Just be my follower(http://zati2810.blogspot.com/) , (+) my blog in your bloglist , (+) my link at your sidebar...

Done. Sila checked eh wak..


2. Buatkan satu entry btajuk "friendship forever_zati contest"

Done ni ngah wat la ni...heheheh =)


3. Just upload :-


     - pic anda yg anda rasa paling menarik/ok/cun Done. Yang pakai spek cam alien tu me myselfla..pakai skirt cam tamil tu sy la..hhehehe =)
     - pic anda bersama dgn kwn2 baik anda(pic yg paling menarik/ok/cun). Done. Yg reramai tu. Sila dongak sikit..heheheh
4. Ceritakn perihal anda & kwn2 baik anda:-
    
      - ceritakn serba sikit detik perkenalan anda dgn kwn2 baik anda (cth:knl waktu zmn skolah/kolej/tmpt kerja/tmpt kursus)
         
           Me myself jumpa mereka2 ini di Sek. Men. Teknik Kuala Selangor. Act, kami geng gugurl2 jek pastu tetiba geng2 boboy ni nak ajak join venture sekali. Agak nye kerana gugurl ni kelihatan sengal cam dieorg, so bersetujula kami bergabung tenaga..meletups..(hehehhe...nyanyi ala2 adam dan stacy). Apabila tertubuhnya geng, kiteowg fening2 pelih nama geng kunun... semua yg gugurls bg xdisetujui.. pastu boboys bg kiteorg setuju jela.. pe maksudnya pon Me myself xtau sampai sekrg... sengals...hahahhaah janji ade roots sudahla (dioerg kata dr lagu greendays)...roots tu kan kuat...hubungan kami kuat sampai skrg..sampai dah ada Sassaroots junior 2 org..yg bakal lahir 1 org lg...yg dah kawen and nak kawen pon ada masih terus berhubung... so makin berkembang mcm 'roots'.

      - ceritakan apa yg anda suka mengenai kwn2 baik anda(keistimewaan,kebaikan/sikap)

      Semua bende Me myself suka.. xpenah rasa sunyi kalo semua ada..sama2 kuat makan, baik yg gugurl maupon boboy tu ha.. very supportive dan soooo~~~~ sengal..Sayang korang semua..Lg 1 dgn dieorg semua ni la Me myself pandai 'ngomong jowo'...hahahhaha      - ceritakan serba sikit peristiwa yg anda xdpt dilupakn sepanjang persahabatan anda(lucu/hepi/sedih/gila2/dll)
      
      Setiap masa bersama dgn mereka adalah kenangan yg paling tidak di lupakan..semuanya..

5. Bila dh siap, juz tggalkan link entry anda di ruangan komen beserta nama penuh + alamat emel + alamat rumah....

Kat sini pon sy tinggalkan...

Nama penuh : Nor Daleela
Alamat email : leela.cmn@gmail.com

Tarikh penyertaan bermula 21/03/2010-29/04/2010

p/s : Sassaroots BFF~

1 comments:

zati said...

sori sgt2 zati dh lewat terjah blog akak...

terlalu byk komitmen zati lalui bln 5 nie...harap maafkn zati atas kelewatan nie ye...

harap sabar mnunggu keputusannya...=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails