Thursday, April 22, 2010

SEGMEN JELAJAH BLOG BERSAMA BEN ASHAARI

SEGMEN TERJAH JELAJAH BLOG BERSAMA BEN ASHAARI

Ada sesapa yang kenal ngan BEN ASHAARI... dia ialah adik kepada JIMMY SHANLEY... ye sy tipu.. hehehehe.. Dia adalah blogger tegar yg selalu update setiap hari (kekadang 1 hr adelah dlm 4x update). Sebb die pandai perah otak jd bykla entri dia.... Mesti korang ak tanya nape aku KESAH sgt dengan kempen jelajah dia ni? Everytime aku baca entri di g terjah blog orang, mesti rating followers and readers die naik.. So betul ke dgn keberkesanan terjahan di ni boleh memberi impact pada blog aku...Especially newbies cam aku ni... Jauh lg perjalananku... Sepanjang aku berblog selama 5 minggu.. ni paling tinggi org pernah visit blog aku.. The analysis came out from NUFFNANG ...


Sian....huhuhuh 66 jek...

Semestinya penglibatan aku dlm blog bukan sekadar suka-suka.. dlm kamus hidup aku xpernah ada kerja yg aku perlu lakukan dgn suka-suka, semuanya mesti bersebb dan bermatlamat..tp xbermaksud aku serius 24jam.. Penat dowh kalo serius, muka ketat sure kedut..heheheh

Kite biarkan BEN ASHAARI melakukan PENJELAJAHAN nya...see ape die komen..mampukah die mengubahnya.. Jgn biarkan diri anda diselubungi..

Sila penuhi kriteria2 tersebut untuk melayakkan diri ku ke PENJELAJAHAN ini :


HEADER blog BEN ASHAARI (sila dongak ke atas..) ada ..ok (/)
-
-
-


linkkan ke entri ini .. (saya dah lakukan sebelum di suruh..buat sekali lg pon xpe)
-
-
-


cerita serba sedikit mengenai blog anda ... itu akan membantu promosi blog anda:

Ape yg menarik utk dicerita.. Kehidupan manusia di dunia ni xsama, sedihnya, gembiranya, gelora jiwanya, keghairahannya, kesabarannya, kekretivitiannya xmungkin serupa... Blog aku menceritakan kehidupan sehari2ku selain apa yg aku praktikan... Aku berkongsi gambar, idea, pendapat, perasaan dan pengetahuan yg aku ada. Lihatlah dari mata hati dan bersama-sama berkongsi yang tersurat. Tipula kalau semua nya gembira, pasti ada dukanya, dendamnya, laranya.. aku xnak blog ni bertopingkan kepalsuan semata2..

Wah jiwang keparat plak aku dah...
-
-
-

Dari mana anda tahu mengenai SEGMEN JELAJAH BLOG :

Sbg newbies dah tentu aku cari tapak untuk kenal ngan bloggers lain.. so aku terjumpa di GENG BLOGGER di mana aku namapak entry jelejah En. BEN ASHAARI ni terselit di celah2 entri lain...
-
-
-
Untuk keterangan lanjut sila layari....wah.. kasi promosi lebih sikit eh... 

http://www.benashaari.com/2010/04/senarai-terkini-jelajah-blog-untuk.html

10 comments:

Ismail Noh said...

tengah menunggu jugak untuk direview.. :)

akmal hacks said...

ben ashaari 1 hari dalam 15x updated blog..

huhu..tak dapat dicabar..hahah

tabik kt abg ben!! banyak tips dye da kasi kt sy.. tq abg ben

abangfaizul said...

bukan 15 je mal... 20 pun selamba badak je die shoot...

kella said...

salam,.... kita datang dari blog ben ni...
salam jelajah... :)

percuma datanglah rumah ya..

MERAH JAMBU

BEN ASHAARI said...

huarghhhhhhhhhhh

PUTERI HANNAN(FATIN) said...

actually first time met him through my frens blog http://topsyturvymum.blogspot.com/. tak amik kisah pun sapa dia ni.. n tak penah jenguk blog dia pun.. sampai kat blog u ni br rasa cam nak amik tau.. siapakah gerangannya ben ashaari ni??

btw, jemput ke blog sy ye.. br genap sebulan berblog.. masih muda lagi...

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari blog ben :)

Daleela said...

Hhahahahha sudah berjaya... terima kasih Ben.. Marah ke tu... hhehehhe suka nya...

anymz said...

salam singgah ya

Nadia arRumaisha said...

camner yek.... nak join sis jelajah nih...bleh terang x....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails