Tuesday, April 27, 2010

Our babies ~~TWINS~~


Apa yang di tenungkan tu... Ye dah expired nasib aku xkena tangkap ngan JAIS...
 Dulu time g honeymoon beriya2 bawak... skrg ni dah xheran.. nak tangkap2la..hahahahahaha kami dah ambil sijil nikah.... xsodar pon dah 3 bulan... ponek den mengulit suami... hahahaahhaha =( p xdpt2 juga baby...

 purata semgu adalah dlm 20 org tanya dah berisi ke????

Nak je jawab...

1. Yeeee.. sy dah berisi lemak. Nape?
2. Yeee.. sy dah mengandung p malas nak bgtau korang..
3. Yeee.. sy merancang sbb nk jg badan. Nape?
4. Yeeee... sy ganas n panas baran sebb tu Allah xbagi baby lg...

Sakit gak hati ni.. soalan2 cam ni xlarat den nak jawab.. kalo g umah family pon gitu gak... jgn sampai aku pakai name tag besar cam kat ASSUNTA tu SAYA TIDAK PREGNANT.. biar semua org xtanya.. pastu siap buat kat status FB dan YM juga...

Lexla... baru 3 bulan kan.. jgn bg soalan cepu mas kalo xnak kene cepuk....Kalo ada adala.. igt kiteorg xsunyi ke... dh penat dah kiteorg berdua ni main lompat2 kat umah, main ketuk2 kat umah, menyanyi dan melalak dlm kereta, berlakonla... sampai kiteorg pon xsanggup nak gelak bila .....make babies online...hahahahah


Celah mana tah rupa Me myself dan En. A...hahahha mata tu yela.. idung tu yela... kulit tu iyala... hahahah Sorry Khaldun..mama dah tergelak.. see ur twins...


Baby gurl nya version...suka x? hahahah upss sudah gelak lagi... asal cam jongang je ni..hhehehhe

4 comments:

nabilah_2908 said...

hehe..comel jer.. :)

slm kenal dari nabilah...:)

fikaryna said...

hmm..ryna pun dah kawen 4 bulan..dah la dok jauh ngan suami..dia baru habis kursus dari bulan 1 sampai 4..baru nak planning dan berusaha bersungguh2..huhu..

daleela said...

Sabar2 fika...marilah kita bersungguh2 berusaha...huhuh

adam sharko said...

salam, alhamdulillah.... semoga kekal selamanya amin... mungkin tips-tips berumah tangga, pemilihan nama anak dan maksudnya, aqiqah, etika terhadap anak, tips elak perang besar suami isteri sedikit sebanyak dapat membantu Insyah Allah di: http://edarannama.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails