Tuesday, June 22, 2010

How to Order Subway?

Ahhaaii~~~

 Lokasi : Meja office

"Wak.. kenapa 2 3 hari ni status Facebook kawan-kawan kita asyik SUBWAY je"
"Mengandung kot dieorang tu.."
"Ish ada yang belum kawen lagi tuh.." <----tanda-tanda nak gosip *ngeh ngeh ngeh*

Diam 5 minit..

"Awak nak makan ke hari ni ke bawa bekal?"
"Tak sempatlah pagi tadi terlajak..rasa macam nak makankan..ermm awak nak makan kat mana?"
"Subway jom.."

Yahoo...

    *****************************************************************************************************

"Awak nak order apa?"
"Entahlah.. awak order dulula.."

Keadaan nak melarikan diri..

"Jap eh saya nak tengok di luar menu of the day apa..?"

Aiseh.. dieorang ni belum order-order lagi ke? Alamak.. lambatnye nak Queue.

"Awak nak order apa?"
"Menu of the day la, turkey breast and chicken slices - today is Thursday hehehe"
"Samalah..kita pun nak order yang tu jugak. Awak orderlah dulu"
"Arghh.. awaklah dulu"
"Awaklah..."

Aduhai... dah sampai turn ni...aku tak tahu order sebenarnya ni.. kampung betul kau ni Daleela...hahahaa..tengok Menu sekali lagi..erm lagi...





"Saya nak set No. 12 ya.."


"Parmesan Oregano please.."

Langkah ke kiri sikit...setapak gaya ala-ala kawad..



"Semua i nak ok..." <----buruk perangai, lantaklah perut aku..ahaks

Langkah lagi setapak ke kiri..



"Mustard, chili and mayo please..."


"Drink..No thanx..."


MYR7.80 with service tax..(menu of the day only)

"Wak.. Saya makan dulu eh.. lapar sudah"  (*_*)



Lots of luv,
Dalee~~




Ketibaan yang tiba-tiba : sesuai untuk orang berdiet ni.. 6 inch tak kenyanglah kalau aku..

5 comments:

ejum said...

sudah lama xmkn subway..tibe2 teragak..bile nk blanje?..haha

Daleela said...

mari-mari datang the gardens.. lunch together2 hehehe saya belanja, awak bayar dulu.. ngeh ngeh ngeh..

Kazaztan Team said...

hahahahhaaha..mcm tu gak le masa 1st time order subway...nasib baik perasan yg step by step tuuu...

DALILA said...

xpenah mkn kat subway lagi ni..kena cari pasni..he2

k said...

Salam..

Kak Jie dah sampai ni... cum melecun blog
kalau background putih tu, dah serasi dah dgn mata Kak Jie..hehehehe comel je dgn pink

ops...tuan blog pun comei

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails