Friday, August 13, 2010

Malaysia Airlines-MITM Travel Fair & Malaysia (FIRST) Online Fashion Entrepreneurs' Weekend at Mid Valley 13/8 -15/8

Ahhhaaiii~~

Officemate aku minta aku temankan dia pergi MITM Travel Fair tu sebab dia nak pergi China. Walaupun 'kemalasan' melanda, aku mengikut juga. Sampai je di Exibition Centre tu...ada pulak entrance fee of RM3. Bukannya tak ada duit, tapi rugi je nak bayar RM3 untuk 1/2 jam. So she decide pergi esok je. So kami pun U-Turn ke kanan masuk pulak Malaysia (FIRST) Online Fashion Entrepreneurs' Weekend (MOFEW).

Ada pelbagai barang yang di jual, baju (cantik, menarik, kau memang sexy), tudung, kasut (tutup mata cepat!! nanti terbeli..), handbag dan macam2 lagi.. Barang makanan pun ado, tapi jangan harap nak lalulah kan... kau ingat aku kuat semangat ke? hehehehe


Marilah kita rajin mendaftar, lenggang kangkung depan kaunter pendaftaran.. so guess what apa yang anda boleh dapat? hehehehe goodie bag la~~

Goodie bag yang xseberapa ni yang kau nak hebohkan? Eh eh..eh.. bukan ok... aku dapat mengesan barang koleksi aku ada di dalam. mauahahhahaha..
Tengok tu ada fridge magnet 2 dari KFC.. Bangga nya..(Yayang dapat fridge magnetlah...Bonda Auf nak satu tak? Belanja KFC dulu auuw..)
Dapat jam jugaklah... nanti bagi kat adikku Ameen si pengumpul jam murah, buku nota, lanyard kfc, wristband dan kupondan2 yang boleh di gunakan.

Maaflah aku memang teruja barang free. Sila maafkan saya di bulan Ramadhan ini. *teheeeee

Lots of luv,
Dalee~~

1 comments:

yaya+frdz+auf said...

nakkkk....nak fridge magnet....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails