Tuesday, August 10, 2010

Jalan-Jalan Cari Makan : Redwok, Bangi

Ahhaaiiii~~~

Planning punya lah lama nak jumpa dan makan-makan. Akhirnya jumpa juga teman-teman yang di sayangi ini. Selama hampir sebulan 'berconversation' di YM. Selalu saja cerita bab makan, sebab bab makan sesuatu yang menggembirakan hehehehe... Nasib baik En. A tak kisah nak join makan-makan ni... *ngeh ngeh ngeh

Ohe... ni teman2 yang belajar time diploma dulu, teman2 yang sanggup mati sama-sama. SUMPAH. Aku tak tipu. Biarlah ianya menjadi SUMPAH kami. Kami ni tidak pernah makan steamboat, so Ain suggest pergi REDWOK (buffet) dan harga berpatutan. Service Superb!!! Surau dan toilet juga bersih...

Buffet ayam roaster, hotdog, ikan, nasi goreng, spegeti dan meehun

Semua ini boleh juling matakan??? Pilihlah udang, ketam, sotong putih, sotong paul, fish ball, crab ball dan macam2...

Ini periuk steamboat nye.. sila pilih nak flavor ape.. Kami pilih tomyam dan sup ayam..

Sedap seh..wuuiitt korang tengok ape eh tu? Perutku..*ngeh ngeh ngeh

Ini mak buyong yang tak sedar diri.. sebelum sampai kata tak boleh makan seafood.. bila sampai je terus serbu seafood...*chaiiyookk!!!

En. A yang sopan...hehehe makan sayur.. tak paham den..

Aku tak akan lupa kan kamu semua walaupun suatu hari nanti kamu semua meninggalkanku...*ngeh ngeh ngeh.. Zana nape muka ko berasap.. ko wat effect eh.. wuiit wuiit teheeeeee

Let's talk about redwok :

Waktu operasi : 6 p.m.
Buffet dewasa : RM22 net (di ulang net..tidak ade service tax)
Buffet kanak2 atas 100cm : RM12 net
Lupa nak bg tau.. ada aiskrim juga...air fresh oren dan air sojuk..dan kentang putar juga dan macam2 lagi.

Memang berbaloi2


p/s : Aku sayang kawan aku yang pelbagai bentuk dan rupa..terima kasih untuk waktu yang di luangkan. Maaf sebab bateri xada.



4 comments:

eiza said...

wow. menariks.

Dalee~~ said...

memang berbaloi2.. sassaroots nak try x?

Sekilas said...

ni makan time bile ni..? bulan puasa ker? brape rate kalau bulan puasa??

Daleela said...

Sekilas.. sekrg harga dah naik..27 kot...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails