Thursday, February 24, 2011

Mencari publisiti murahan di Golden Screen Cinema, The Gardens!!!!


Assalamualaikum dan ahhhaaaiiiii~~

*******

Celebration untuk Chinesse New Year dah lama lepaskan.. Takpe2. Kadang2 benda basi memang best. Semua superstar (UHY staff) bergerak ke GSC Paradiso, Signature The Garden untuk CNY celebration dengan hati yang berdebar2. Komfem.


Ok korang nak buat gossiipp liar eh. Budak bertudung minum.*Keleeeppeekk..rasakan sepakan powerpuff gurl ini*. Itu adalah sparkling juice perisa epal yang halal dan mengunakan gelas berkaki yang tinggi. Paham!


Sebelah kiri tu ialah 'LOU SANG' selepas acara 'YEE SANG' dan sebelah kanan tu ialah main course. Check the Menu [Here here here and here]. Gila banyak kali here here here. hahaha


Lepas semua superstar makan sepuas2nya dan boleh tambah dimana akak saja yang tambah yang kurus semua tak tambah. Biarlah benda free. Agenda seterusnya ialah bergerak ke GSC theater untuk tengok wayang. Yeay akak tipu. Pergi GSC theater untuk presentation CNY.


Harapan kosong yang memang menyakitkan. Pergi GS theater tapi tak tengok wayang. Wishes for new year. Semua superstar wajib bagi speech kat depan. "owh memang gila". Rasa macam jantung nak terkeluar tapi masuk balik dan mengecil dan membesar macam sakit jantung pun ada.



Couple seat lagi you. Hi!! ini couple saya En. Zaharah.


Ok. Bagi chance pada kepala2 bahagian (head of SBU) untuk berucap dulu.

video

Now your turn Daleela..Tetiba akak nampak kecik. Tipu tu...Macam pemes pulak ada orang tangkap gambar sekali. [Guna speakerlah kalau nak dengar suara merdu akak ni.*ferasan*].

Last week ada review on those wishes make on dat day. Boss besar kata, akak dapat B-  sebab terlalu banyak aaaa----- aaaaa-----aaaaa----- [tengah susun ayat dalam kepala otak]. Elok2 boss nak bagi A- terus jadi B-. Fuhhh... Mencabar betul. Akibatnya pasti adakan.........Akak di jemput menjadi host di besday celebration esok. *mamppp...*. Please doakan akak xcakap aaaaaa----- aaaaaaa----- aaaaaa------- esok. aaaaaaaa------meer.*gulp tersebut nama tersayang pulak...windu*

Lots of luv,
Dalee~~

4 comments:

Kech Hidayah said...

semua kena berucap eh?aku dengar En. Zaharah tu cari alasan pastu larikan diri kan?kan?hahaha

Che Muhamad Nor Golok said...
This comment has been removed by the author.
Miss Tatie said...

siapa nak duit bernilai rm250 + 2 tiket wayang exclusive di Platinum Suite Cathay Cineplex dan lain-lain lagi... BERMINAT??? layari blog :

http://berkatalahdia.blogspot.com/2011/02/contest-mesti-menang.html

Dalee~~ said...

Dayah,

En. Zaharah tu die wat alasan nak g solat..pastu batang hidung pon xnampak...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails