Tuesday, February 22, 2011

Housewife and Candy Cup Cakes



Ahhaaaii~~~




Pernah tengok desprate housewives tak? My ex-housemate dulu pernah cakap, akak macam Bree dalam cerita tu.. Hehehe. Ok jugaklah. Tak sure dia refer akak pada apa yang boleh menyamai Bree dalam cerita tu. Kalau cantik dan kurus tu memang tidaklah. Mungkin bab suka memasak.



***********


Comel tak? Ok.. dah tau dah memang cumel. hahaha. Akak buat untuk kazen En. A di bentong ahad lepas. Diaorang buat aqiqah untuk anak2 mereka. Ibu akak pesan kalau datang rumah orang jangan lenggang kangkong kak limah balik rumah. Mesti bawa buah tangan untuk tuan rumah. [erk...banyak pulak perkataan rumah]. It was CANDY CUP CAKE. Flavor vanila tapi akak campur sikit dengan kismis. Seronok macam main masak2.

Akak dah uploadkan gambar ni kat FB. Ada juga orang message untuk buat tempahan, tapi akak belum kompiden lagi nak ambil tempahan. Mungkin lepas masuk kelas baru terbina kompiden itu koot..itu pun tak nak buat secara serius atau nak buat promosi, buat ikut waktu kelapangan je. Hidup akak dah penuh dengan aktiviti. Tak sanggup rasanya nak pendekkan waktu tidor [hah.. engko ni daleela, tak berubah2]. 

Okay babai.. nak tidur.. eh.. silap nak buat kerjalahkan... 

Lots of luv,
Dalee~~


6 comments:

Ms. Ann said...

cantiknya kek.. lau dapat.. cam sayang nak makan...

Daleela said...

Ala... baru nak bagi Ann.. hehehe tapi Ann sayang nak makan, then xjadilah..

E K A said...
This comment has been removed by the author.
E K A said...

comel...suka la tgk org bt cupcake.plz buat entry canne nak bt cupcake...nak sgt belajar...tp utk mkn senirik je...suka main masak2 ni...kalu stakat kek biasa2 leh la saya bt...topping yg berkaler2 tu mmg ada khas utk cupcake ae.

Kech Hidayah said...

Wahhahaha...terer ko eh?buat untuk bday aku bulan depan eh!

Daleela said...

ok.. xdehal untuk 4 ekor ikan bulan depankan?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails