Wednesday, November 24, 2010

Me+My PINK Stuff

Ahhhaaii~~

Saya tak tahu semenjak bila saya adalah peminat PINK. Tapi yang pasti sekarang saya mempunyai banyaaaaak koleksi PINK.

Mama Gee's mahu saya mengedik bersama barang2 pink..erk.. kalau pakai PINK mesti tergedikkan. Ok kebetulan semalam pergi ofis terpakai PINK. Lepas balik kerja dengan busuk2 tu suruh En. A tolong jadi cameraman amatur.



Gambar pertama dan ke 2 : Me with my PINK kurung, skirt, shawlls and shirt
Gambar ke 3 : Me with my PINK bear, makeup bag, bottle, fund (tabung), pen holder, cute bag, cute purse and clothes clips
Gambar ke 4 (paling gediks) : Me with PINK umbrella and glove 

Thanks MamaGee sebab bagi saya menggedik sambil boleh menang hadiah.. hehehe


 Lots of luv,
Dalee~~


6 comments:

::ienafazlyna:: said...

banyak nye baju pink..suke2

Ogy said...

wahhhh shantek2...macih ya join contest mama....gud luck..

ARC™ said...

contest saye pon da nak tamat da cpt2 :D

Daleela said...

eina : eina xnak masuk ke?
MamaGee: wahh cepatnye dah melawat ni
ARC : ada contest jugak? jap nak tgk eh..

hamzah ian said...

pergh.. byknya pink...

NOOR FATIN said...

byknya pink!! waa, suka2..

gudluck!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails