Tuesday, October 11, 2011

I wish I could start again (IWICSA) : Day 1



Assalamualaikum dan aaahhhaaaii~~~

*************

Actually akak nak buat 1 program untuk diri sendiri dan jadikan blog sebagai medium untuk akak lebih berdisplin. Program ini di kenali I WISH I COULD START AGAIN. (Poyonya nak wat program sendiri). Kenapa? Kenapa? Kenapa nak mengada sangat nak buat program2 bagai oiii Puan Daleela...Heh! Sila perhatikan jadual di bawah dan jangan gelak lebih, sikit2 takpe :

1. Umur : 22 - 24, Berat : 58 - 60kg (Belajar)
2. Umur : 25 - 26, Berat : 62 - 65kg (Bekerja)
3. Umur : 27 - 28, Berat : 68 - 70kg (Berkahwin)


Nampak tak keterlaluan tersebut? Di mana salahnya? Ye waktu kemuncak selepas berkahwin. Alasan. Alasan adalah untuk si LOSERRRRRR....Kenapa? Kenapa? Kenapa lambat sangat ko perasan yang ko dah gemuk Puan Daleela oooiiiii... Owh, sebab dulu tak ada orang tegur, la ni makin ramai plak yang tegur saiz dah nak macam Adibah Noor. ngeh ngeh ngeh..


Day 1 (11.10.11) - Breakfast

Sandwich - omelet, salad, tomato and onion


Day 1 (11.10.11) - Lunch



Salad with fruits


Semoga berjaya diriku.. Entahlah dapat bertahan ke tidak. Takut menggelepet je jap lagi sebab tak makan protein... ehhh.. telur protein kan?


Lots of luv,
Dalee~~


3 comments:

yaya+frdz+auf said...

marilah kita sama-sama. haha

Daleela said...

engko dah kuwuslah ya.. huhuhuhu

Leonora Halim said...

Dalee.... sis sokong dgn sepenuh hati!!!! *sbb tgh struggle on weight juga.. hehe* sama2 lah kita bersemangat ya... :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails