Thursday, May 5, 2011

Best ke tempat kerja korang???


Assalammualaikum dan aaaahhhaaaaiii~~~


*************

Bila sampai masa khidmat kita tidak lagi diperlukan.. kita perlu pergi. Tapi sekarang khidmat akak masih di perlukan, cuma akak je dah tak larat.. Help! Help! i need higoat...Bila kerja dah melambak2, work station adalah segalanya. Tempat makan, tempah tidur, tempat melepaskan marah dan tempah melepaskan sedih. Tempat yang ada sekarang ni memang syiooookkk!!!


This is Daleela's work station - unedited version


Paling bersih dan kemas di antara yang lain2.. hehehe



 
Mouse kiut yang penting bagi orang yang lambat pick up guna laptop macam hakak.


 

Bukan sekadar hiasan tapi memang nak guna. Segala mak nenek klip ada. Boleh buat kerongsang kalau tak cukup.


 

Paling tak suka tengok tray ni semenjak 1 menjak ni. Penuh semacam. Banyak benda tak boleh nak settle. Tak baguihlah ang ni Daleela...



Ni paling suka guna bila kita nak kejar respons orang...Kalau gomenlah, bila kol je operator xangakt2.. bukan semua gomenlah, gomen yang makan duit orang paling banyak tulah dia...dan paling benci kalau orang kejar kita pulak. Asyik lah berdering...


 

Post it note aku.. aku rasa aku je sorang wat macam ni.. cepat lupa aku ni... Kunun nak nampak macam kreatiflah..


 

Akak nak pengsan dah ni... tolong cari lori....ada tak pembantu rumah yang xguna? boleh pinjamkan untuk 3 or 4 bulan ni? Pleaseeeeee


Esok lusa kalau dah tua, boleh tunjuk kat anak cucu tempat kerja mummy atau nendanya..poyooosss...ahhahaha



Lots of luv,
Dalee~~

9 comments:

PUANSTOBERI said...

haha. gomen, selain tak agkt call, keberangkalian di tendang mcm bola pun yer gak.
Hahah.

Eh. Berckp mcm kerja bkn dr gomen lak pnstoberi ni kan? Hahahaha

Sy bagi pihak gomen memohon maaf kpd pn dalela sbb lambat agkt phone. Nati kami agkt laju2 yer :) Ngeeee

Ayuraza said...

same je darleee...bukan kata maka nenek paper clips..nenek pun ader kalo pandai cari..hahahhahaha..datang keje buat benda sama..tempat pun same..hari2 berselerak...hahaha

Yani said...

ahaha....yani puya workplace pun penuh paper jg..kat company yani keja, our team la paling banyak pakai paper because we have to print out those paper for others engineer to verify the changes. lebeh kurang gitu la motip print out from our team. hihih..

Daleela said...

Puan Stoberi : Awak keje kat gomen yang mkn duit orang tu ke? kahkahkah.. tolong angkat cepat2 tau.. expecially hari jumaat. Penatlah saya pegang tipon.. ngeeee

Ayu : Macam tulah sepahnye.. bila nak cari benda semua xde, kalau xcari time tulah jumpa

Yani : Tahukah kamu bahawa, kamu telah membuat bumi menangis... sila guna recycle paper untuk selamatkan bumi... hahahaha poyyyyyooooosssssss..

yaya+frdz+auf said...

tempat keje aku best sebab... tak nampak mana komputer dan mana meja.sepahhh gilak.

Daleela said...

Yaya...acu tangkap sikit gambar nak tgk...

MommyAgharr said...

Hehe,Kdg2 bila kat meja dah pnuh smpai x tau nak buat mana satu dulu..huhu.. kalo mja sy, sgala stationary mmg x dpt laa letak ats mja..lesap .. sume sumbat dlm drawer .. dah sumenye lelaki..echeh.. salahkan lelaki plak..hehe

Yani said...

Dalee..kalau ada recycle paper yani akan guna..or else guna kertas baru..this is the best way to check everychanges..huhuhu..terpaksa la dalee..

Daleela said...

Hi mommy aghar.. thankx drop by here.. berkongsi kisah yang sama..

Yani : yup2.. orang yang bagi nasihat ni pong sama... kuat pakai kertas.. hahahah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails