Tuesday, April 26, 2011

Malam ini bermula......... 26/4/2011-30/4/2011


Assalamualaikum dan ahhaaaii~~~

**********

Entry kali ini untuk peringatan diri-sendiri yang makin kerap lupa. Selepas [proses ini] bff akak datang melawat pada 23/4/11. Tepat je waktu dia datang. Pada hari yang sama, kami pergi berjumpa doktor peribadi yang tak peribadi sangat tu. Doktor bagi  fertility drug yang perlu di makan bermula malam ini 26/4/11 untuk ehem-ehem selama 5 hari. Next appointment will be on 4/5/11 untuk melihat telur dalam perut wanita. Untuk dipastikan telur2 tersebut berukuran pada saiz yang betul. Kalau besar sangat proses meng'injek' telur untuk dikecilkan akan dilakukan.

Emosi akak stabil je sekarang ni bila cite pasal anak ke orang mengandung ke. Sudah belajar apa itu redha.


lots of luv,
Dalee~~


p/s : Thanks nuffnang untuk iklan itu...dengar tak nuffnang oii. Buatlah contest.. xde sponsor ke skrg?


4 comments:

PUANSTOBERI said...

derang bagi Clomid eh? yg inject kat perut tu ada tak?? Gonal F nama ubat dia?? tang tu la sgt seriau.. me buat kat LPPKN dan tgk seme wat treatment kat LPPKN kena inject kat perut tu. huwaa...sgt takut...

NahiZ (chynk) said...

....dalie try royal jelly dulu...

Daleela said...

PS : awak dah try eh.. hehehe menakutkan...takut tapi nak gelak.

Zihan : royal jelly tu untuk apa ek? di makan2?

eyza said...

Good Luck yer... InsyaAllah... Moga berjaya... Salam Kenal...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails