Thursday, March 3, 2011

Review W-Day | 1st year Ann : Make Up


Assalamualaikum dan ahhhaaaii~~~

******

Buat B2B yang mencari tukang make up untuk your BIG Day boleh cuba 2 suwiitss make up artis ini. Mereka juga kerja di Karangkraf dan selalu dapat job untuk make up artis.




Kak Hanna make up akak masa nikah. Actually, akak minta kak Leeya namun begitu Leeya ada kelas pada tarikh tersebut. Tak ada masalah ape, just try Kak Hanna. Dia pun memang meleetoppss...

mengantuk..... start make up seawal jam 7. (Punya xsabar nak kawen...)






So, inilah hasilnya macam IFA RAZIAHkan? Hahahaha


************************************************************



Start tengok hasil kerja tangan Leeya time wedding my BFF, Yaya. Memang meletopss.. tetiba muka Yaya macam Ekin Mawi. Akak pun eksaited nak Leeya make up kan...

"Leeya... i nak macam Kris Dayanti tau!!!"

Baru sikit je tu...






Happy gila mak tau.. santeeks nok!! (Hi rizal!! My camera man yang baik hati...)


Macam Kris Dayanti kan?? Meletoppps..

Masa akak nikah dan sanding hari tu, harga dia dalam RM350 each. Now dah tak tahulah berapakan. Mereka memang suwiittsslah and can accept comment from Ayah \(^_^)/.


Lots of luv,
Dalee~~



6 comments:

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

kenal blog ini dr beautifulnara..terus folo blog ini..

semoga tuan belog dan suami ceria2 selalu...

Daleela said...

hahaha sebb suka komen kat sana ke? hehehe trima kasih bro..

sahromnasrudin said...

salam singgah di pagi Jumaat :-)

Lyna Shaari said...

blogwalking dkt snie :)

Lyna Shaari said...

blogwalking dkt snie :)

Lyna Shaari said...

blogwalking dkt snie :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails