Monday, March 21, 2011

Jalan - Jalan Cari Makan : Sweetree, Ampang


Assalamualaikum dan ahhhaaaiii~~~

*******

Sebenarnya tak lama lagi akak nak buat VLOG Jalan-Jalan Cari Makan versi [Dalee~~cious]. Pastu letak kat YOUTUBE..mengacara dengan caranya gelojoh tak makan 10 tahun tapi masih manis bersopan. Tak da lah nak miming bagai.. oppsss... Memberi maklumat kepada orang lain lebih baik dari tidak memberi apa2. 

Kali ini jalan-jalan cari makan kita ialah di Restoran Korea Sweetree, Putra Sulaiman, Ampang. Jangan risau, di yakini Halal. Jalan-Jalan Cari Makan TV3 pon dah mengesahkan. 

Waktu operasi : Isnin - Sabtu (Ahad tutup - bos nak kasi semua staff dia cuti)
Jam : 11.00 -10.00 malam
 Kesesuai tempat : Boleh buat untuk gathering, meeting dan memang santai habis. Parking pun senang.





Now let's cekedout the menu's.












Dessert dan air dia memang marbelas. Cuma main course dia averagelah. Sebab akak rasa makanan korea di the gardens lagi sedap koooot.... OOoOoo bagi siapa yang tak minat makanan korea, nasi goreng cina, chicken chop, beef steak pon hada... Harga berpatutan dan makanan korea tu agak murahlah akak rasa compare to the gardens. Bila nak cuba beromantisan di sana?


Picture of the day~~


Si Mahsuri demok di ikat di pokok.hahaha


Lots of luv,
Dalee~~



4 comments:

adeq said...

perli i ker nasi goreng cina tuh???

kak ina kl (2) said...

entahlah kenapa tekak ni tak leh terima lagi masakan korea ..tu sebab tak masuk lagi ke situ

Daleela said...

adeq... heheheheh xdelah..

kak ina : Makanan lain ada kak..

Sheikh Papa-NtiQ said...

hi daleela...cakap pasal halal korean foods nih saya baru jer upload pics masa makan kat Sweetree nih kat blog saya. Memang cantik kedai dia kan? Foods pun OK.
Senang2 tu jenguk la yer kat www.blogmakanbest.blogspot.com topik sini pasal makan,makan dan makan 100% hehehe takde topik lain.
Kalu sudi tu follow la yer blog saya TQ TQ TQ bebanyak!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails