Friday, January 14, 2011

Jalan - Jalan Cari Makan : Flying Chillies, The Gardens

Ahhaaaiiii~~

Kepada sesiapa yang rajin datang The Gardens mungkin boleh mencuba makanan di Restoran Flying Chillies ini. Kedudukannya berhampiran Robinsons level 3. Really worth it. If your husband/wife/family working di area or building The Gardens, anda akan dapat lagi diskaun 15%. Cuma tunjukkan Access card anda. Lagi banyak lagi bagus. Eh.. tipu. Valid for 1 card only ya.

Cekedout ------>

Suasananya yang tenang (mungkin time ni tak ramai orang, tp time lunch ni...). ID work 5*

Now... let's order..

Coconut water and carrot (Most recommended)

Tomyam untuk 2 orang makan ( tapi cukup juga kalau nak makan untuk 4 orang). Price RM25. Taste 5/5.

Baby kailan with salted fish. Price RM12. Taste 5/5


Siakap steamed. Price RM45. Taste 5/5



Green chicken curry (kaaaawww habis). Price RM25. Taste 5/5

Muka gembira dapat makan dan habiskan duit tau...

Ok gadis yang buat peace itu ialah boss akak dengan staff kesayangannya. Suka boss akak tu sebab kiteorang belanja die sempena birthday. Baik punya staff tau....

Sawa de kap. Dah habis makan kena cakap Thailand tau.. nanti lagi dapat byk diskaun. hehehe. Selamat mencuba ya...


Lot of luvs,
Dalee~~

7 comments:

ieda said...

wah2 kalau mcm nie punye menu .. marbelesss .. nampak sgt2 sedapp :)

yaya+frdz+auf said...

amboi...awk ni asyik p mkn je la eh...

Dalee said...

ieda : sedap.. try lah..
yaya : ya.. trylah makan sana.. gerenti sedap.

farra aidah said...

sedapnye...yummy...

intan izani said...

menarik dan nampoak sedap
thanx singgah blog, singgah la lagi k..

molmolla said...

perghhhhhhhhhhhhhhh...

Daleela said...

intan : hehehe memang sedap kawan. okay no prob

molmolla : gurlpp...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails