Wednesday, September 21, 2011

Lisa Surihani... Sila jangan nak kongsi2 okay?


Assalamualaikum dan ahhhaaaaiiii~~~~

**********************************

Terpewanjat boboii tau....Dahlah dulu Yusry di wampas oleh Ewa faziwa.. tapi akak xkesah sebab Ewa memang loving dan tidak hipokrit... Tapi dengan minah hidung tinggi ni, akak memang tak suka. Menambah2 xsuka bila si Lisa berbisa ni nak tiwu2 plak baju akak.. Dah kenapa ko ni? Kalau Yusry sama baju ngan hubby xpelah.. dah kekasih lamakan... Xkan nak marah. Konon kata tak ada hubungan. Yang dok tercongok jadi peyambut tetamu mengalahkan orang dah kawen dekat majlis open house KRU tu kenapa.... KRU son satu, sampai hati buat time office hour. Tak boleh nak datang... Bajet kewwww? Korang tak caya nengok gambar ni.......




Samakan? Abaikan si budak kecik tu... Nasib si Lisa berbisa ni tak hangkut Mia sara.. Kalau tak I saman U ok.. hahahha






Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin
*(excluded Lisa Surihani, melainkan die dah clash ngan Yusry baru akak maafkan hokay???) 
 
 
Lots of luv,
Dalee~~
 

6 comments:

eKa said...

hahahahha...igt kan apa la...canne leh terbaju sama ni

Linda said...

I like hehe

haniekunie said...

same ke?? emmm..

Daleela said...

eka & linda : hehehe

haniekunie : sama kot..

Anonymous said...

bodoh! ingat ko siapa??

haniekunie said...

hai cik anonymous ni.. komen kau ni muncul kat email ak jugak tau.. sentap ak tgk kau ckp "bodoh! ingat ko siapa??" kat ak.. takde care lebih terhormat ke

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails