Wednesday, June 15, 2011

Jalan - Jalan Cari Makan : TGI Friday's


Assalamualaikum dan ahhhaaaiiiiii~~~

********

TGI Friday's birthday celebration yawwww!!! Sesiapa yang merancangkan kezutan, kebingitan dan kekelakaran (whateverrrrr) bolehlah bawa teman atau orang yang tersayang, musuh pun tak pe untuk 'menyeleberate' (maaf terogol bahasa) birthday di sini. Memang happening gila...

Memang so suprise lah dengan plan yang di buat oleh office mate akak ni....(buat muka terkezut sekali).



Thank you very much, nandre, toche', terima kasih ye untuk semua. Another sweet memory save in my hardisk. Ya Allah pendeknya aku.. (baru sedor).


Untuk pembuka selera, kami order buffalo wings (kecik je.. tipu. Bukan buffalo besau ke. Dok bayangkan besau gear box tu..melampau)




Lawan arah jam : Orange juice, Berry juice (kotlah.. xingat), Orange juice with cherry (hahaha xingat nama) and chocolate shake. Tak macam di Chillies grill and bar, air tidak boleh refill ya.. Harap maklum.


Sebelum order make sure perut anda sudah cukup besar seperti stokin. Nampak kecil tapi masyaAllah ponek nak habiskan ok.

Lawan arah jam : Tennessee Burger, Sirlon steak, New York Strip dan Beef Bacon Burger. Harga di antara RM23 ~ RM50.



Macam budak keciklah nak potong2 kek kan? Ayooo malunyeeeeeeeee... (muka macam aso jual sayor kangkung kat pasar malam sentul). Tak sempat nak make up tauu..



Overall 4/5. Highly recommended.


Akak dah tua. Siapa boleh teka berapa umur akak? Kakakah.. En. Ameer sila jangan bocor rahsia. Remove kalau awak komen.


Lots of luv,
Dalee~~




3 comments:

princess_ieranie said...

tahu2 brapa umur awak..hahaha..

Daleela said...

Princess : diam2 tau.. muda lagikan..

Peri PiA said...

Assalammualaikum

yum2,xpenah cube TGI

happy b'day

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails