Tuesday, September 28, 2010

Resepi : Mari memasak tempayaki

Ahhaaaiii~~

Aku tak pasti kenapa malas sangat nak update blog ni. Aku tengok kawan-kawan yang lain entry raya sampai 2, 3. Tak apa. Teruskanlah kawan. Aku tak jeles. Heh tak baik jeles2. Aku rasa blog aku dah macam blog resepi plak. Acehh.. macam terror sangat masak. Aku hanya suka makan. Hari ni terasa nak makan TEMPAYAKI. En. A bersungguh betul nak datang ambil dari mid valley ni...hujan sanggup ku redah (sebab nak makan punya pasalkannnnnnn...)

Cekedout resepinya :

Sila sediakan bahan2 seperti ayam, daging, taugeh, kobis, carrot dan daun bawang kot =)


Now kita main masak2 eh..Rasanya adik aku Siti 2 tahun tu pon leh wat kot...




video
So hasilnya..

yum..yum..yum..



Kawan2 jangan bosan eh baca blog ni.. Ashik2 cerita makanan. Sila memahami saya yang dah sedia Da BOOM dan semakin Da BOOM..

Lots of Luv,
Dalee~~


1 comments:

DALILA said...

ermm..blog ni memang penuh pasai mknn..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails